Fönsterputs till max fortsätter i Vetlanda! Bra Puts till Max alternativ!

Att putsa fönster kan vara både svårt och påfrestande för många – speciellt när man blivit äldre och inte vill klättra på pallar och stegar. I Vetlanda finns det ett antal firmor som kan hjälpa till med fönsterputs, en av dem som hette Puts till Max har precis slutat med sina tjänster så vem skall man då ringa till?

Söker du RUT-avdrag på fönsterputs i Vetlanda med omnejd kan man bl.a. hitta FemtioFemPlus som har kontor i Vetlanda. De finns på ett 50 tal orter i Sverige så denna firman kan du vara trygg med. Du kan därför fortsätta anlita en bra fönsterputsare som ger max för dig som kund! Vi kollade upp vad som gäller angående FemtioFemPlus så du inte behöver fundera över det.

  • Alla får vara kunder, ingen åldersgräns även om namnet kan tyckas lite begränsat
  • Oftast seniorer som putsar, i vissa fall yngre medarbetare (man måste inte vara 55+ för att jobba där)
  • Målet är att samma medarbetare skall putsa dina fönster varje gång (sparar tid i längden)
  • Priser som ligger på samma nivå som andra seniora hushållsnära tjänsteföretag tex Veteranpoolen och Seniorkraft. Kontakta för dagsaktuellt pris!
  • De använder proffsutrustning från de bästa tillverkarna av fönsterputsutrustning

Ja, det var några punkter som sammanfattar fönsterputs med FemtioFemPlus. Du bokar enkelt fönsterputs genom att ringa 070 – 620 32 05 eller mejla till hoglandet@femtiofem.se

I framtiden kan vi komma göra ett reportage med dem som driver företaget. Håll utkik!